Overige Producten

Naast de vloeibare mineralen in de productlijn ELM en de vaste mineralen in de productlijn ESM, biedt TSM International nog meer specialistische producten ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van een melkveehouderij.

U kunt hierbij denken aan doseermaterialen, aanvullende diervoeders of bijvoorbeeld specialistische producten voor kalveren.

Enkele producten zijn hieronder uitgelicht. Staat het product wat u zoekt er niet tussen? Dan kunt u onderaan iedere pagina contact met ons opnemen, wij hebben een ruim assortiment aan bijproducten!

Multivitamine Pro Injectie

Een ideale oplossing in geval van een multivitamine gebrek bij runderen.

Calcium Bolus Gold

Aanvullend diervoeder (dieetvoeder) voor rundvee ter vermindering van het risico van melkziekte.

Pyrogenium

Pyrogenium compositum wordt toegepast bij storingen in de algehele gezondheidstoestand.

Zoekt u een specifiek product voor melkvee?

Laat het ons dan weten!

Dankzij een breed netwerk van leveranciers en relaties is TSM International in staat om advies en hulp te bieden bij allerlei problemen op een melkveehouderij.

Of het nu gaat om verhoogde prikkelbaarheid bij uw koeien, of een sterke vermindering van de eetlust. Als u bij ons meldt waar u op uw melkveehouderij tegenaan loopt, dan gaan wij met u meedenken over de beste oplossing!

TSM International biedt vaak ondersteuning aan een melkveehouderij op afstand maar in sommige gevallen moet er gewoon echt op een melkveehouderij worden gekeken. Teveel factoren kunnen bepaalde bijverschijnselen betekenen en dan is het bekijken van het melkvee, de vacht of de uieren erg belangrijk.

Wij komen in dergelijke gevallen natuurlijk graag bij u langs!

Wilt u gelijk een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stel direct uw vraag

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

TSM iNSIGHT

klik hieronder om in te loggen op het TSM iNSIGHT portaal
INLOGGEN